Andrew Martin estetika nije definisana jednim ukusom niti ograničena strogim stilom. Prožet neustrašivim putujućim duhom, svaki komad predstavlja živopisni spoj različitih epoha i tradicija. Kroz bogatu mešavinu elemenata - od retkih i unikatnih rešenja do modernih stilova, karakterističan dizajn provlači se kroz sve kolekcije.

Od 1978. Andrew Martin je u svetu dizajna. Osnivač brenda - Martin Waller i danas se zalaže za pronalaženje najboljih dizajnera enterijera koje predstavljaju kroz svoje komade.

Andrew Martin kolekcija luksuznih jastuka, proizvedenih u Velikoj Britaniji od najfinijeg perja i paperja, savršen je dodatak bilo kojoj sofi, fotelji ili krevetu. Nameštaj za odlaganje je podjednako elegantani koliko i praktičan. Art deco fasade, hromirane police za knjige i prepoznatljivi Andrew Martin kovčezi su samo neki od savršenih komada. Ovde se nalaze odabrane kolekcije nameštaja, tkanina i tapeta inspirisane svim krajevima sveta.

Od opuštenih sofa do klasičnih Chesterfield stilova, asortiman sofa od najfinijih tkanina i kože dizajniran je da unese udobnost i stil u Vaš dom. Custom made usluga omogućava Vam da sami izaberete sve detalje kako bi sofa savršeno odgovarala Vašem enterijeru.

© 2024 Midori. Powered by SmartWeb. vrh strane