Osnovan u Parizu 1994. Assouline je prvi luksuzni brend u kulturi koji je svojim stilom redefinisao moderno globalno izdavaštvo.

Tokom godina, brend je uspostavio mrežu međunarodnih butika na istaknutim lokacijama širom sveta. Uz svoj kreativni tim nastavlja da oživljava pojam pravog luksuza, a spisak saradnika uključuje neke od najcenjenijih svetskih brendova, umetnika, fotografa, pisaca i dizajnera.

Assouline je posvećen stvaranju knjiga koje su podjednako informativne koliko i prelepa umetnička dela. Posebna pažnja usmerena je na proizvodnju i proces stvaranja– tradicionalnoj tehnici ručnog povezivanja korica, fotografiji koja vodi čitaoca na drugo mesto i vreme, posebnom kvalitetu svake stranice. Strast i pažnja prema detaljima su kao u ateljeu visoke mode.

Ultimate Collection je oličenje brenda Assouline jer nudi standard izvrsnosti u 21. veku. Svaka knjiga iz kolekcije predstavlja pravo umetničko delo. Sve se izrađuje ručno što je proces koji zahteva sečenje, lepljenje i postavljanje svake fotografije na stranicu. Ovaj nivo izrade pruža nam knjige najvišeg kvaliteta.

© 2024 Midori. Powered by SmartWeb. vrh strane