De Gournay Vam pomaže da ostvarite svoje snove o savršenom enterijeru. Bilo da kreirate sobu, francusku scenu iz 19. veka, enterijer u stilu Art Nouveau, Art Deco ili plafon od zlatnih listova, svaka osoba koja igra ulogu u oživljavanju ovog sna je obučena i radi za De Gournay. Umetnici i zanatlije su stručnjaci za pravilan izbor osnovnog papira, ukrasnih detalja i boja za ručno oslikane tapete svih vrsta.

Poznavanje tehnika, procesa i materijala, sve do najsitnijih detalja, čini jedinstvenu snagu brenda.

Iako je De Gournay 1984. godine osnovao Britanac (Claud Cecil Gurney), koreni kompanije sežu mnogo dalje — oko 400 godina, u 18. vek, kada su ručno oslikani papir i svila proizvedeni u Kini postali popularizovani širom Evrope preko poznatog trgovačkog „Puta svile“. Danas, lokalni umetnici u šangajskom studiju—od kojih mnogi rade za kompaniju više od 20 godina—koriste gotovo iste tehnike koja je tada očarala zapadnu publiku, prenoseći vekovnu tradiciju na modernu publiku.

De Gournay preferira žive, uravnotežene i kontrastne boje koje stvaraju auru sreće, omogućavajući Vam da se opustite okruženi lepotom nakon napornog dana. Međutim, u zavisnosti od preferencija, umetnici će raditi na tome da Vaš tapet bude u skladu sa Vašom željom. Slikari koriste najviše moguće veštine kako bi ostvarili želje svakog klijenta. Bez obzira na šemu ili boju, prepoznatljiva pažnja posvećena detaljima i kvalitetu uvek će blistati.

© 2024 Midori. Powered by SmartWeb. vrh strane