Forbes & Lomax je od trenutka nastajanja, 1987. godine pristupao estetici osvetljenja kroz elegantan, luksuzan stil i do danas održava vanvremenski dizajn i tradiciju koja je usko povezana sa brendom.

Elegantni prekidači od stakla, nikla i mesinga iz 1930-ih više nisu bili dostupni, a moderni ekvivalenti nisu bili pogodni za prestižne projekte na kojima su dizajneri enterijera radili u to vreme. Imajući ovo na umu, Forbes & Lomax je lansirao Invisible Lightswitch®, jednostavnu, providnu akrilnu ploču koja omogućava da se tapeta ili boja vide, sa elegantnim metalnim prekidačem u sredini. Ovi prekidači su uspeli da kombinuju atraktivan dizajn sa svim prednostima moderne tehnologije.

Forbes & Lomax tanke ploče stoje u ravni sa zidom, elegantne su i nenametljive. Asortiman tastera i prekidača je veoma kompatibilan sa inteligentnom kontrolom osvetljenja i sistemima kućne automatizacije.

Sve komponente su proizvedene u Velikoj Britaniji, a prekidače i utičnice sastavlja stručni tim u radionici Forbes & Lomax u jugozapadnom Londonu, odakle je sve počelo.

© 2024 Midori. Powered by SmartWeb. vrh strane