Julian Chichester ima zavidnu reputaciju za kvalitetnu izradu i originalan dizajn, a detalji i raznovrsnost neobičnih završnih obrada održavaju svaki komad svežim. Volimo da kažemo Nameštaj koji ima ličnost. Obavezni klasici se mešaju sa novim dizajnom kako bi izgledali neverovatno u svakom savremenom prostoru i pored tradicionalnih komada.

Vreme je da oživite stil.

Odrastajući u Nju Forestu, Julian je imao sreću da veći deo svog detinjstva provede među lepim stvarima, što je neizbežno dovelo do njegove ljubavi prema antikvitetima i likovnoj umetnosti. Godine 1986. Julian Chichester napustio je posao trgovca na pijaci u Sitiju i otišao da putuje Azijom, sa idejom da uvozi antikvitete. IJulian Chichester je razvio niz inovativnih i naprednih tehnika završne obrade koji se savršeno uklapa u moderan dizajn i čini svaki jedinstveni komad.

Julian Chichester fokusiran je na proizvodnju izuzetno dizajniranog, lepo izrađenog, vanvremenskog nameštaja... Pravo nasledstvo budućnosti. Komadi nameštaja koji ne gube svoj izgled, podjednako se uklapaju u staru londonsku gradsku kuću ili stan u potkrovlju u Njujorku. Komadi koji će izdržati test vremena i u dizajnu i u izradi.

Inspirisani prošlošću da bi kreirali budućnost.

© 2024 Midori. Powered by SmartWeb. vrh strane