Fini nameštaj, ručno rađen po engleskoj tradiciji. Kingcome Sofas ističe svoju personalizovanu uslugu izrade, vodeći računa o svakom detalju, kvalitetu i dugovečnosti nameštaja. Kingcome je kompanija sa tradicijom i većina njihovih zanatlija prenosi svoje veštine na novu generaciju mladih ljudi koji nastavljaju i neguju poseban način izrade finog nameštaja.

Svaki komad pravi se u radionici u Devonu, korišćenjem tradicionalnih metoda, ručno je rađen, od strane stručnog tima visokokvalifikovanih zanatlija čije discipline uključuju izradu ormana, stolariju, struganje drveta, poliranje, sečenje šara, tapaciranje i mašinske i ručne radove. -šivanje. Okviri su ručno izrađeni od održivog tvrdog drveta i oblikovani prema tačnim specifikacijama. Sečenje materijala i usklađivanje dezena se izvode do najviše završne obrade.

Širok spektar stilova i završnih obrada omogućavaju da se dizajn prilagođava tačnim specifikacijama. Komadi po meri se takođe kreiraju prema specifičnim zahtevima klijenata ili u saradnji sa Kingcome dizajnerskim timom.

© 2024 Midori. Powered by SmartWeb. vrh strane