U svetu dizajna enterijera, moda dolazi i odlazi, ali potvrda dobrog dizajna je koliko dobro podnosi test vremena. Kada se osvrnemo na komade od pre decenija koje još uvek volimo, nalazimo spoj svežih, modernih ideja sa klasičnim elementima i stručnom izradom.

To je u velikoj meri filozofija kompanije Vaughan, čiji osnivači Lucy and Michael Vaughan stvaraju elegantno, inventivno osvetljenje i nameštaj već 40 godina. Zajedno donose pronicljiv osećaj za stil - eklektičan, privučen neredom tekstura i tonova koji su uobičajeni u engleskim seoskim kućama i prepoznatljiv po kontrastu kombinovanja klasičnog dizajna u modernim prostorima.

Vaughan je poznat po bezvremenskom dizajnu i kvalitetu, na koji retko utiču prolazni trendovi. Kolekcije obuhvataju spektar stilova i epoha, od 17. veka do modernizma, ali svaki komad ima prepoznatljivu estetiku. Koriste se tradicionalne i autentične metode proizvodnje, a proizvodi se izrađuju od najfinijih materijala. Osnovan 1983. godine, Vaughan je jedan od najeminentnijih svetskih brendova dekorativne rasvete, nameštaja i aksesoara.

Vaughan osvetljenje i nameštaj imaju zadivljujuće bogatstvo završne obrade. Uklapaju se sa nizom stilova enterijera, ostajući pritom verni autentičnom potpisu i estetici.

© 2024 Midori. Powered by SmartWeb. vrh strane