"And just like that..."

"And just like that..."

The Rug Company i sjajni modeli iz filma "Sex and The City"

Svet mode i dizajna neprestano se menja, a jedan od najupečatljivijih trenutaka poslednjih godina svakako su ikonični tepisi The Rug Company koji su ovog puta osvojili srca gledalaca u filmu "Seks i grad". Pružamo uvid u priču iza tih raskošnih tepiha koji su postali simbol stila, luksuza i prefinjenog ukusa.

Pioniri u svetu ručno rađenih tepiha

The Rug Company, osnovan 1997. godine, uspeo je da se probije na sam vrh industrije tepiha, nudeći jedinstvene, ručno rađene modele koji spajaju tradiciju i inovaciju. Ova britanska kompanija, poznata po svojim saradnjama sa svetski priznatim dizajnerima kao što su Vivienne Westwood, Alexander McQueen i Diane von Fürstenberg, postala je sinonim za kreativnost, visok kvalitet i sofisticiranost.

U filmu "Seks i grad", tepisi The Rug Company ne samo da doprinose prelepom enterijeru koji okružuje glavne junakinje, već i postaju deo njihovog života i priče. U luksuznom stanu Carrie Bradshaw na primer možete primetiti jedan od najpoznatijih modela – "Blubell Daydream" koji je dizajnirala Mary Katrantzou.

 

 

Ovaj raskošni tepih odlikuje se prefinjenim cvetnim motivima u pastelnim tonovima, koji se savršeno uklapaju u njenu ljubav prema modi i dizajnu.

 

THE RUG COMPANY Bluebell Daydream by Mary Katrantzou

Utisak koji ostavljaju

Tepisi The Rug Company u filmu "Seks i grad" nesumnjivo su uspeli da ostave snažan utisak na gledaoce širom sveta. Oni nisu samo deo scenografije, već su i svedoci ljubavi, prijateljstva i avantura četiri junakinje.

THE RUG COMPANY Channels Copper by Kelly Wearstler

Kroz svoje jedinstvene modele, The Rug Company pokazuje da tepisi nisu samo komad nameštaja, već umetnička dela koja imaju moć da transformišu prostor i stvaraju atmosferu. Pored toga, ovi tepisi su i izraz ličnog stila, koji može biti jednako važan kao i odeća koju nosimo.

„Spavaća soba je ženstvena sa delikatnim bojama i oblicima koji bi upotpunili stil i izgled Carrie Bradshaw“

THE RUG COMPANY Sunray Nude by Mary Katrantzou

The Rug Company u stvarnom životu

Oni su dokaz da dobar dizajn može da stvori čaroliju i transformiše svakodnevicu u nešto posebno. Bez obzira da li ste ljubitelj filma ili jednostavno tražite način da unesete malo luksuza u svoj dom, tepisi The Rug Company su savršen izbor koji će vašem prostoru dodati onu neodoljivu notu glamura.

Ukoliko vas je ova priča inspirisala da unesete malo "Sex and The City" šarma u vaš dom, dobra vest je da The Rug Company nudi veliki izbor modela, tako da možete pronaći onaj koji najbolje odgovara vašem ukusu i prostoru. Ne samo što ćete imati priliku da posedujete deo umetničkog dela, već ćete investirati i u kvalitet koji traje.

Ako želite da saznate više o The Rug Company tepisima, njihovim saradnjama sa dizajnerima i načinu stvaranja svakog modela, posetite Midori stranicu brenda.



© 2024 Midori. Powered by SmartWeb. vrh strane